Terug

Volg Vandaag Inside

'Van Gaal was zó boos, ik kreeg een boete van 300.000 pond!'

'Van Gaal was zó boos, ik kreeg een boete van 300.000 pond!'

30 mrt 2023, 17:17

Louis van Gaal heeft in zijn tijd bij Manchester United een torenhoge boete uitgeschreven aan Marcos Rojo. De verdediger vertelt tegenover FourFourTwo dat hij een boete van 300.000 pond kreeg omdat hij niet op tijd bij de voorbereiding kon zijn.

Rojo mocht later aansluiten bij Manchester United omdat hij met Argentinië in de finale van de Copa América stond. Het ging echter mis omdat zijn paspoort niet was verlengd toen hij naar Amerika moest voor de voorbereiding van Manchester United. "Het duurde te lang met mijn paspoort en mijn visum, en ik kon niet gaan. Het was een vreselijke boete: £ 300.000. Van Gaal was zo boos!"

Inmiddels kan de Argentijn er weer om lachen, maar destijds niet. "Het deed pijn. Het is eng als je hem niet kent. Hij lijkt serieus, maar als je bij hem bent, is hij een zorgzame man - streng, maar eerlijk als je respectvol bent en doet wat hij doet. Ik ben hem zeer dankbaar", besluit hij.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.