Terug

Volg Vandaag Inside

'Van der Heijden wil vertrekken bij Feyenoord'

'Van der Heijden wil vertrekken bij Feyenoord'

29 juli 2019, 00:50

Jan-Arie van der Heijden zou willen vertrekken bij Feyenoord, zo meldt De Telegraaf zondagavond. Stam had in de laatste twee oefenduels geen basisplek voor Van der Heijden en de 31-jarige verdediger zou geen trek hebben om in deze fase van zijn carriére op de bank te zitten.

"De trainer kiest voor andere spelers. Dat is zijn goed recht. Maar ik ken mijn eigen kwaliteiten en ik denk dat ik daarmee niet op de bank moet zitten. Ook niet bij Feyenoord.”

"Ik ben duidelijk geen eerste keus nu. Dat ben ik jarenlang wel geweest. Ik kies dan liever voor een nieuw avontuur.”

'Jan-Scharie' zegt dat de club in de tussentijd absoluut op hem kan rekenen. "Ik heb het ook goed naar mijn zin hier. Ik vind dit een prachtige club, ik ga goed om met iedereen in de selectie en ik vind Rotterdam een fijne stad. Maar ik voel dat Feyenoord geen vertrouwen uitstraalt naar mij voor de toekomst. Dan moet je een keuze maken en samen tot een oplossing komen.”

Verwacht Van der Heijden een basisplek dit seizoen?

Van der Heijden: 'Wij willen graag dat Berghuis blijft, misschien luistert hij'
4:08
Van der Heijden: 'Wij willen graag dat Berghuis blijft, misschien luistert hij'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.