Terug

Volg Vandaag Inside

Valtteri Bottas schittert in reclamespotje, Lewis Hamilton in tranen van het lachen

Valtteri Bottas schittert in reclamespotje, Lewis Hamilton in tranen van het lachen

22 mrt 2024, 12:44

Formule 1-coureur Valtteri Bottas schittert in aanloop naar de Grand Prix van Australië in een reclamespotje van Uber Carshare, waarin hij laat zien de Australische levenswijze volledig te hebben omarmd.

Het leidt tot hilariteit bij zijn collega-coureurs, die reageren op Instagram. Zo schrijft Lewis Hamilton: "Actually in tears, this is so good bro" en reageert Pierre Gasly: "Legend!" Bekijk het reclamespotje in onderstaande video.

René van der Gijp had onlangs bij Vandaag Inside mooie woorden over voor Max Verstappen: "Wij hebben misschien de beste coureur aller tijden in ons midden!" Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.