Terug

Volg Vandaag Inside

Wekker zetten om Verstappen in actie te zien: dit is het tijdschema voor Grand Prix Australië

Wekker zetten om Verstappen in actie te zien: dit is het tijdschema voor Grand Prix Australië

20 mrt 2024, 11:18

Aankomende zondag staat de Grand Prix van Australië op het programma. Nederlandse Formule 1-fans die willen kijken moeten vroeg de wekker zetten. De klok wordt namelijk een week later verzet en daarom begint de race al om 05:00 uur Nederlandse tijd.

Verstappen won in Saudi-Arabië voor de 56e keer een grand prix in de Formule 1. Hij vierde ook een jubileum, want de Nederlander eindigde voor de honderdste keer op het podium in een Formule 1-race. Eerder dit seizoen won de wereldkampioen de eerste race in Bahrein.

Vorig jaar won Verstappen ook in Australië. Bij een nieuwe overwinning in Melbourne zou het alweer zijn tiende zege op rij betekenen, wat dan weer een evenaring zou zijn van zijn eigen record.

Tijdschema Grand Prix van Australië volgens Nederlandse tijden

  • Vrijdag 22 maart: Eerste vrije training (02:30 uur) - Tweede vrije training (06:00 uur)

  • Zaterdag 23 maart: Derde vrije training (02:30 uur) - Kwalificatie (06:00 uur)

  • Zondag 24 maart: Race (vanaf 05:00 uur)

René van der Gijp was onlangs bij Vandaag Inside lovend over Max Verstappen: "Wij hebben misschien de beste coureur aller tijden in ons midden!" Bekijk het terug in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.