Terug

Volg Vandaag Inside

Valentijn: 'PSV-Ajax, dat is de lamme tegen de blinde!'

Valentijn: 'PSV-Ajax, dat is de lamme tegen de blinde!'

18 apr 2023, 13:59

Valentijn Driessen kijkt niet erg uit naar het duel tussen PSV en Ajax, dat zondag om 14:30 uur op het programma staat. Dat vertelt hij in Koffie met Valentijn, een online rubriek van Vandaag Inside.

"PSV-Ajax, dat is de lamme tegen de blinde," aldus Valentijn. "Twee keer de lamme tegen de blinde achter elkaar," doelt de chef voetbal van De Telegraaf op de bekerfinale, die een week later op het programma staat.

Willem van Hanegem ergerde zich aan de hype die wordt gecreëerd rondom PSV-Ajax, en daar kan Valentijn zich wel in vinden: "Het is gewoon een wedstrijdje. Het gaat weliswaar om de tweede plaats, maar om het nou neer te zetten als een klassieker..."

Wie er zondag aan het langste eind trekt? "Ze gaan gewoon een gelijkspel spelen. Dat is heel laf, maar ik zou het echt niet weten. De lamme kan winnen en de blinde kan winnen," concludeert Valentijn.

Bekijk de hele aflevering van Koffie met Valentijn hieronder!

Koffie met Valentijn: ‘Heitinga weet dat hij doorgaat als trainer van Ajax’
22:19
Koffie met Valentijn: ‘Heitinga weet dat hij doorgaat als trainer van Ajax’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.