Terug

Volg Vandaag Inside

Ten Hag spreekt zich uit over toekomst Ronaldo bij Manchester United

Ten Hag spreekt zich uit over toekomst Ronaldo bij Manchester United

4 aug 2022, 09:50

Erik ten Hag liet zich woensdag kritisch uit over Cristiano Ronaldo, die tijdens een oefenwedstrijd tegen Rayo Vallecano het stadion verliet met enkele medespelers. Is er wel een toekomst voor Ronaldo bij Manchester United?

Ten Hag zei tegen Sky Sports dat Ronaldo zeker kan passen in de manier waarop hij met het team wil spelen. "Maar eerst moet hij fit worden", zei de coach. "Hij is een fantastische voetballer, dat heeft hij al zo vaak bewezen, maar je kan altijd pas beoordeeld worden op wat je nu laat zien, hoe je nu presteert."

De 37-jarige Ronaldo zou volgens veel Engelse media een vertrek bij Manchester United willen forceren. De Portugees sloeg in de voorbereiding ook al een reis van Manchester United naar Azië en Australië over. Ten Hag wil hem echter liever niet kwijt. Bovendien zijn er maar weinig clubs die de Portugese vedette kunnen betalen.

In de laatste oefenwedstrijd mocht Ronaldo de eerste helft toch nog opdraven. Tijdens het duel verliet de Portugees echter al het stadion, tot verbazing van Ten Hag. "Dat is onacceptabel. Voor iedereen. Dat vertel ik ze, dat het onacceptabel is. Dat we een team zijn, een selectie. En dat je tot het einde dient te blijven", aldus de oefenmeester.

Manchester United begint de Premier League zondag met een wedstrijd op Old Trafford tegen Brighton & Hove Albion.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.