Terug

Volg Vandaag Inside

Erik ten Hag hekelt actie Cristiano Ronaldo: ’Dit is onacceptabel’

Erik ten Hag hekelt actie Cristiano Ronaldo: ’Dit is onacceptabel’

3 aug 2022, 10:55

Cristiano Ronaldo baarde afgelopen weekeinde opzien door Old Trafford voortijdig te verlaten tijdens het oefenduel met Rayo Vallecano. Trainer Erik ten Hag heeft zich nu hard uitgesproken tegen de actie van zijn vedette.

De Portugees miste het begin van de voorbereiding, wat leidde tot geruchten in de media. Zo zou de sterspeler zijn vertrekwens hebben ingediend bij de leiding van 'The Red Devils'. Een week geleden meldde Ronaldo zich op het trainingscomplex voor een gesprek met Ten Hag en lijkt nu toch te willen blijven. Volgens Ten Hag was Ronaldo het eerste gedeelte van de voorbereiding afwezig om een andere reden: "Hij was vanwege persoonlijke omstandigheden in privésfeer afwezig", aldus de coach tegenover Viaplay.

Afgelopen zondag was het dan eindelijk zo ver: de rentree van Ronaldo voor Manchester United. De 37-jarige aanvaller mocht vanaf de eerste minuut starten, maar werd in de rust gewisseld door Ten Hag. Na afloop waren op foto's te zien dat de Portugees het stadion nog tijdens de wedstrijd had verlaten, wat tegenstrijdig is met de regels van Ten Hag.

"Daar waren er veel meer die naar huis gingen voor het laatste fluitsignaal", weet de oud-trainer van Ajax. Maar ziet de trainer het daarom door de vingers? "Zeker niet, dat is onacceptabel. Voor iedereen. Dat vertel ik ze, dat het onacceptabel is. Dat we een team zijn, een selectie. En dat je tot het einde dient te blijven."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.