Terug

Volg Vandaag Inside

Ronaldo meldt zich op trainingscomplex Manchester United voor gesprek met Ten Hag

Ronaldo meldt zich op trainingscomplex Manchester United voor gesprek met Ten Hag

26 juli 2022, 12:26

Drie weken later dan de bedoeling was, heeft Cristiano Ronaldo zich alsnog gemeld bij Manchester United. De superster arriveerde dinsdag in gezelschap van zijn manager Jorge Mendes op trainingscomplex Carrington van de Engelse topclub. Volgens Britse media gaan de Portugezen daar in gesprek met hoofdtrainer Erik ten Hag over de toekomst van Ronaldo. De 37-jarige aanvaller ontbrak de afgelopen weken, officieel vanwege "familieredenen".

Ronaldo had zich eigenlijk begin deze maand in Manchester moeten melden bij de nieuwe hoofdtrainer Erik ten Hag. Enkele dagen daarvoor meldden Engelse media dat Ronaldo de clubleiding heeft gevraagd te mogen vertrekken, ondanks een contract dat nog een jaar doorloopt. Manchester United eindigde afgelopen seizoen op de zesde plaats in de Premier League en ontbreekt daarom in de Champions League.

Ten Hag heeft herhaaldelijk benadrukt dat Ronaldo deel uitmaakt van zijn plannen en daarom niet te koop is. De 52-jarige Nederlander voerde kort voor vertrek naar Azië voor een voorbereidingstrip al een gesprek met de Portugees.

Zonder Ronaldo won de ploeg van Ten Hag in Thailand en Australië de oefenwedstrijden tegen Liverpool (4-0), Melbourne Victory (4-1) en Crystal Palace (3-1). Manchester United speelde gelijk tegen Aston Villa (2-2). Komend weekeinde staan oefenwedstrijden tegen Atlético Madrid en Rayo Vallecano op het programma voor de ploeg van onder anderen Donny van de Beek en de aanwinsten Tyrell Malacia (Feyenoord) en Lisandro Martínez (Ajax).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.