Terug

Volg Vandaag Inside

Spelersgroep FC Groningen boycot RTV Noord

Spelersgroep FC Groningen boycot RTV Noord

4 nov 2022, 18:55

De spelers en de technische staf van FC Groningen staan RTV Noord niet meer te woord. Aanleiding is een artikel van de regionale omroep over de hond van Paulos Abraham. 

De selectie is van mening dat RTV Noord met de berichtgeving te ver gaat, en heeft daarom samen met de technische staf besloten om de omroep niet meer te woord te staan. 

Remy van Mannekes van RTV Noord betreurt het besluit van FC Groningen, maar staat achter de publicatie. “Onze verslaggever heeft zijn journalistieke werk gedaan, als het geen speler van de FC was geweest hadden we dit ook gebracht. We noemen zijn naam omdat het gaat om een bekende Groninger en spelers van FC Groningen nu eenmaal een voorbeeldfunctie hebben.”

Artikel

RTV Noord bracht deze week naar buiten dat een aantal bewoners van de Tasmantoren in Groningen doodsbenauwd zijn voor de American Stafford van mede-flatbewoner en FC Groningen-voetballer Paulos Abraham. De hond beet drie weken geleden de chihuahua dood van een van de bewoners.

De 20-jarige Abraham speelt sinds begin vorig jaar voor FC Groningen, de nummer 13 van de Eredivisie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.