Terug

Volg Vandaag Inside

Spelers SK Brann komen met verklaring na seksfeest in stadion 

Spelers SK Brann komen met verklaring na seksfeest in stadion 

24 aug 2021, 15:51

Negen spelers van SK Brann, die betrokken waren bij het seksfeestje van ruim twee weken geleden, hebben gezamenlijk gereageerd op het incident. 

Begin deze maand ging een deel van de selectie van SK Brann uit eten. Na afloop van het etentje vertrokken twaalf spelers naar een nachtclub. Daar ontmoetten ze vier dames, die werden meegenomen naar het Brann Stadion. Daar speelden zich ‘stoeiactiviteiten op het veld en in de kleedkamer’ af. De spelers van de Noorse hekkensluiter lieten bewust hun mobiel thuis, maar hadden geen rekening gehouden met de bewakingscamera's in het stadion. 

Naar aanleiding van de seksrel nam SK Brann deze week afscheid van drie spelers. Kristoffer Barmen, die al sinds zijn jeugd bij de Noorse club speelt, werd op staande voet ontslagen, doelman Mikkel Andersen besloot zijn contract te ontbinden en ook verdediger Vegard Forren vertrok bij de club. 

De overige negen spelers brachten maandag gezamenlijk een statement naar buiten, op de website van SK Brann. ‘We hebben een fout gemaakt, en begrijpen volledig dat dit voor woede heeft gezorgd. Wij bieden iedereen die Brann en het Noorse voetbal lief heeft onze excuses aan.'

De spelers vervolgen: ‘Wel willen we benadrukken dat we ons volledig distantiëren van de berichten dat we drugs zouden hebben gebruikt. Er is alcohol gedronken, maar er was geen drugs in het spel. We zullen verder niet meer reageren. Wij vragen om uw begrip.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.