Terug

Volg Vandaag Inside

Spartak Moskou-admin gaat viraal met cynische tweets over Ronaldo en Barcelona

Spartak Moskou-admin gaat viraal met cynische tweets over Ronaldo en Barcelona

17 juli 2022, 22:44

De beheerders achter het Twitter-account van Spartak Moskou waren het weekend flink in de weer met sneertjes naar de internationale voetbalwereld. Cristiano Ronaldo en FC Barcelona moesten het met name ontgelden...

Volgens de geruchten zou Ronaldo graag willen vertrekken bij het Manchester United van trainer Erik ten Hag. Echter lijken de opties met de dag minder te worden doordat clubs zich duidelijk uitspreken tegen een komst van de Portugese wereldster. Zo zouden Chelsea, Paris Saint-Germain en Bayern München al opzichtig bedankt hebben. Daar anticipeerde Spartak Moskou op met de volgende tweet, duidelijk afstand nemende van een eventuele Ronaldo-transfer:

Zaterdag was Barcelona trending in het internationale voetbal: de Catalanen wisten zich tot ieders verbazing te versterken met Robert Lewandowski. Zo ook bij Spartak Moskou, die een bericht posten met de volgende tekst: 'Wij als Barcelona onze Moses wil kopen met denkbeeldig geld en systematische betalingen tot het jaar 2438'.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.