Terug

Volg Vandaag Inside

'Slot in beeld als nieuwe trainer van Tottenham Hotspur'

'Slot in beeld als nieuwe trainer van Tottenham Hotspur'

1 mei 2023, 16:33

Arne Slot is in beeld om de nieuwe trainer van Tottenham Hotspur te worden, melden bronnen aan ESPN. Ook Julian Nagelsmann, die onlangs werd ontslagen bij Bayern München, is in de race.

Bij Tottenham staat Ryan Mason inmiddels aan het roer als interim-trainer. Hij is de tweede interim-coach nadat Antonio Conte werd ontslagen. Na het vertrek van Conte werd ook interim-trainer Cristian Stellini al snel de deur gewezen.

Arne Slot is nu in beeld om met Tottenham Hotspur weer de weg omhoog te vinden. Slot maakt veel indruk bij Feyenoord, waarmee hij vorig jaar de Conference League-finale behaalde en dit seizoen hard op weg is naar de landstitel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.