Terug

Volg Vandaag Inside

Slot dankbaar: ‘Zonder hem was ik geen trainer van Feyenoord geweest’

Slot dankbaar: ‘Zonder hem was ik geen trainer van Feyenoord geweest’

11 mei 2023, 10:00

Arne Slot heeft zich in gesprek met het Algemeen Dagblad lovend uitgelaten over Frank Arnesen, die in september vertrok bij Feyenoord. Arnesen stelde Slot eind 2020 aan als trainer van Feyenoord, en daar is de 44-jarige oefenmeester hem nog altijd dankbaar voor.

“Arnesen heeft mij de kans gegeven om trainer van Feyenoord te worden”, zegt Slot. “Ik ben er niet bij geweest en weet dus niet precies hoe het is gegaan, maar ik kreeg vanuit de media de indruk dat de club na Dick Advocaat met Dirk Kuyt als trainer verder zou gaan. Arnesen heeft of een andere keuze gemaakt of gewoon de keuze gemaakt om met mij in gesprek te gaan.”

Slot heeft een goed gevoel overgehouden aan de samenwerking met Arnesen. “Door hem kon ik hoofdtrainer van Feyenoord worden. Daarna hebben we er samen voor gezorgd dat, hoewel er heel weinig geld te besteden was, er meteen een sterke selectie kwam. Voor mij heeft hij heel veel betekend. Als Arnesen er niet was geweest, denk ik niet dat ik trainer van Feyenoord was geweest.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.