Terug

Volg Vandaag Inside

Slecht nieuws Haller: chemotherapie nodig tegen kwaadaardige tumor

Slecht nieuws Haller: chemotherapie nodig tegen kwaadaardige tumor

30 juli 2022, 14:20

Sébastien Haller wacht zware tijden. De spits van Borussia Dortmund heeft slecht nieuws ontvangen uit het ziekenhuis nadat uit verdere onderzoeken blijkt dat de gevonden tumor kwaadaardig is.

Bij de international van Ivoorkust werd kort geleden teelbalkanker geconstateerd. Haller voelde zich niet lekker na een training in Zwitserland. Onderzoek in een ziekenhuis wees uit dat hij een tumor bij een zaadbal had. Enkele dagen geleden werd Haller nog succesvol geopereerd. Dat meldde zijn club Borussia Dortmund. "De operatie is zeer, zeer goed verlopen en het gaat heel goed met hem", zei Kehl van BVB in een video-interview.

Enkele dagen later komt Dortmund echter met slecht nieuws: de tumor is kwaadaardig. Om het gezwel te bestrijden is chemotherapie nodig. Volgens sportief directeur Sebastian Kehl vertelt op de clubwebsite: "Sébastien krijgt de best mogelijke behandeling en hij heeft een erg goede kans op herstel. We wensen hem en zijn familie veel kracht en optimisme toe. Wij denken aan hem in deze moeilijke tijd".

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.