Terug

Volg Vandaag Inside

Goed nieuws uit Dortmund: Sébastien Haller succesvol geopereerd

Goed nieuws uit Dortmund: Sébastien Haller succesvol geopereerd

27 juli 2022, 12:09

Sébastien Haller is succesvol geopereerd aan teelbalkanker. Dat meldt zijn club Borussia Dortmund. "De operatie is zeer, zeer goed verlopen en het gaat heel goed met hem", zei sportdirecteur Sebastian Kehl van BVB in een video-interview.

"Hij was stabiel en ongelofelijk positief. Hij heeft tegen zijn ploeggenoten gezegd: 'Doe jullie werk en geef alles. Zorg ervoor dat als ik terugkeer we nog helemaal in de titelstrijd zijn'. Dat zullen de jongens ook doen", zei Kehl.

Bij de international van Ivoorkust werd ruim een week geleden teelbalkanker geconstateerd. Haller voelde zich niet lekker na een training in Zwitserland. Onderzoek in een ziekenhuis wees uit dat hij een tumor bij een zaadbal had.

De 28-jarige spits verruilde deze zomer Ajax voor Dortmund voor 31 miljoen euro. Dat bedrag kan door bonussen oplopen tot bijna 35 miljoen euro.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.