Terug

Volg Vandaag Inside

Rutger Castricum over uitspraken Johan Derksen: 'Dat vond ik heel leuk om te horen'

Rutger Castricum over uitspraken Johan Derksen: 'Dat vond ik heel leuk om te horen'

8 mei 2023, 16:00

Rutger Castricum vond het leuk om te horen dat Johan Derksen hem als opvolger zou aanwijzen voor Vandaag Inside, maar de PowNed-presentator maakt zich "absoluut geen illusies". Het programma zou zonder het vaste trio, Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen, niet standhouden, zegt Rutger in gesprek met het ANP.

Johan was onlangs te gast in het programma Taxi Castricum, waarin de presentator een bekende Nederlander naar zijn of haar bestemming rijdt. Toen Rutger aan Johan vroeg wie hem zou moeten opvolgen in de talkshow van SBS6, liet Johan weten dat dit Rutger zou moeten zijn. "Dat is niet omdat je naast me zit, maar ik denk dat jij dat zou kunnen," zei Johan in de taxi tegen Rutger. "Ik denk dat jij de enige in Nederland bent die dat kan. Je hebt iets meer innerlijk fatsoen dan ik, je bent ook iets minder genadeloos in je uitspraken, maar je bent snel en je hebt de juiste humor."

"Dat vond ik heel leuk om te horen", blikt Rutger terug. Hij mag Johan graag, laat hij weten. "Maar ik denk niet dat hij ook bedoeld heeft dat ik op die stoel ga zitten. Het zijn die drie mannen die het programma dragen. Denk je dat ik daar mijn vingers aan zou branden?" Rutger is er "heel realistisch in" dat dat niet gaat gebeuren en dat hij niet echt de rol van Johan gaat overnemen. "Maar het is leuk dat hij het zegt."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.