Terug

Volg Vandaag Inside

Roxane Knetemann doet mee aan Alpe d'HuZes in team van SBS6

Roxane Knetemann doet mee aan Alpe d'HuZes in team van SBS6

24 apr 2023, 18:44

Roxane Knetemann doet op 1 juni mee in het team van SBS6 aan Alpe d’HuZes, een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Dat laat Roxane weten op Instagram.

Tijdens Alpe d’HuZes beklimmen op één dag 5000 deelnemers fietsend, hardlopend, of wandelend maximaal zes keer de Alpe d’Huez, onder het motto ‘opgeven is geen optie’. Roxane doet mee op de fiets. Het team van SBS6, met de naam Team d'Hu6, bestaat verder uit onder andere Dennis van der Geest, Chatilla van Grinsven, Jan Versteegh, Leo Alkemade en Leontien van Moorsel.

Team d'Hu6 doet mee aan Alpe d'Huzes "om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker. Dat is hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 Nederlanders kanker." Doneer nu »hier«!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.