Terug

Volg Vandaag Inside

'Ronaldo klaagt intern over koppige Ten Hag en Ajax-filosofie'

'Ronaldo klaagt intern over koppige Ten Hag en Ajax-filosofie'

8 okt 2022, 09:50

Cristiano Ronaldo klaagt binnenskamers over de werkwijze van Erik ten Hag. De Portugees (37) zit allesbehalve lekker in zijn vel bij Manchester United en wijst naar zijn trainers als oorzaak.

Dat schrijft het doorgaans betrouwbare The Times. Bronnen binnen de club zouden melden dat Ronaldo het niet eens is met de inhoud en kwaliteit van de trainingen. Ook zouden 'The Red Devils' een andere speelwijze moeten hanteren, volgens de routinier.

Op het trainingscomplex merken werknemers de irritaties van Ronaldo ten opzichte van Ten Hag. De voormalig Ajax-trainer wordt door zijn superster omschreven als "koppig" omdat hij vasthoudt aan de Ajax-filosofie. Ondanks een wederopstanding met overwinningen tegen Liverpool en Arsenal, gingen de 'Mancunians' afgelopen weekend pijnlijk onderuit bij stadsgenoot City (6-3).

Bij die wedstrijd zat Ronaldo de hele wedstrijd op de bank. Bij een 4-0 achterstand vond Ten Hag het niet gepast om hem in het veld te brengen uit "respect voor zijn grote carrière". Ronaldo zelf zou die keuze bekritiseren en "pissed off" zijn als hij niet speelt.

In Vandaag Inside vertelde René hoe Manchester United zou moeten omgaan met de aflopende carrière van Ronaldo, één van 's werelds grootste voetballers aller tijden. Kijk het fragment hieronder terug.

René over situatie Ronaldo bij Manchester United: ‘Je moet als club voor een goed einde zorgen’
1:40
René over situatie Ronaldo bij Manchester United: ‘Je moet als club voor een goed einde zorgen’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.