Terug

Volg Vandaag Inside

Renze Klamer reageert op kritiek van Vandaag Inside-tafel: 'Dan heb je een moeilijk leven'

Renze Klamer reageert op kritiek van Vandaag Inside-tafel: 'Dan heb je een moeilijk leven'

11 mei 2023, 14:00

Renze Klamer heeft gereageerd op kritiek van de mannen van Vandaag Inside. Onder andere Johan Derksen en René van der Gijp lieten zich maandag kritisch uit over de presentator en zijn talkshow.

“Ach wat was dat slecht”, zei René aan de Vandaag Inside-tafel. “Die jongen vindt zichzelf fantastisch”, voegde Johan er aan toe, die een interview met Renze las, waarin hij zei trots te zijn dat hij op zijn dertigste een eigen talkshow heeft. “Maar hij zei er niet bij dat hij het niet beheerst. Hij is héél tevreden over zichzelf…”

In gesprek met RTL Boulevard reageert Renze nu op de kritiek van de Vandaag Inside-mannen. “Iedereen weet: voor de jury van Vandaag Inside blijven weinig mensen overeind, dus als je leeft voor hun goedkeuring heb je een moeilijk leven denk ik”, aldus de presentator. “Maar dat hoort een beetje bij dat programma.”

Ook over Valerio Zeno, die een eigen rubriek heeft in de talkshow van Renze, heeft de Vandaag Inside-tafel een duidelijke mening. “Die jongen die dat doet, die hadden wij ook goed als sidekick kunnen gebruiken, zeg. Wat is díe leuk!”, zei Johan deze week cynisch. “Dat wordt niks, het is niks en het zal ook helemaal nooit wat worden.”

Over de kritiek op Valerio zegt Renze: “Met Valerio zijn we net begonnen en dan ga je natuurlijk experimenteren. De ene keer probeer je wat en dat werkt misschien wat minder, en dan doe je het volgende week weer anders.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.