Terug

Volg Vandaag Inside

René had medelijden met vertrokken Ajacied: 'Was een beetje het pispaaltje, hé?'

René had medelijden met vertrokken Ajacied: 'Was een beetje het pispaaltje, hé?'

20 aug 2022, 21:05

Perr Schuurs vertrok afgelopen week voor minimaal negen miljoen euro naar het Italiaanse Torino. In Vandaag Inside werd zijn transfer vrijdag kort besproken.

Ajax is deze zomer extreem actief op de transfermarkt met zowel ingaande als uitgaande transfers. De Amsterdammers zagen de afgelopen transferwindow onder meer Lisandro Martínez uit de achterhoede vertrekken. Desondanks kwam Schuurs niet voor in de plannen van trainer Alfred Schreuder. Het leidde tot een vertrek naar Italië.

In totaal ontvangt Ajax negen miljoen euro aan transfergelden, wat door bonussen kan oplopen naar 11,3 miljoen euro. Johan Derksen vindt het een wonder dat de club zo'n bedrag krijgt: "Dat ze die Limburger hebben verkocht voor miljoenen, tjongejonge... Laat die jongen nou heel blij zijn dat hij daar is terechtgekomen, want dat is een jongen voor Willem II of Fortuna Sittard".

René van der Gijp en Hélene Hendriks zijn het daar niet mee eens. René heeft zelfs wat medelijden gekregen met de 22-jarige verdediger. "Hij was wel een beetje het pispaaltje, hé? Vond je niet? Er werd wel erg kritisch naar hem gekeken. Elk foutje werd uitgelicht. Terwijl hij wél alles heeft: lengte, snelheid en kan aardig voetballen."

"We zullen het zien", reageert Johan. "Als hij zo goed was dan had Ajax hem niet laten lopen. Centrale verdedigers zijn heel schaars in dit land."

In Veronica Offside werd ook gereageerd op de overstap van Schuurs naar Torino. Andy van der Meijde ging stuk om beelden van de verdediger die arriveerde op het vliegveld in Italië. Bekijk de beelden hieronder.

Andy gaat stuk om aankomst Schuurs bij Torino: 'Komt hij op vakantie?'
1:20
Andy gaat stuk om aankomst Schuurs bij Torino: 'Komt hij op vakantie?'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.