Terug

Volg Vandaag Inside

Schuurs verlaat Ajax voor Italiaans avontuur bij Torino

Schuurs verlaat Ajax voor Italiaans avontuur bij Torino

18 aug 2022, 20:00

Perr Schuurs verlaat Ajax voor Torino. De Italiaanse club, uitkomend in de Serie A, betaalt 9 miljoen euro voor de centrale verdediger. Dat bedrag kan door bonussen oplopen tot 11,3 miljoen euro, meldt de club uit Amsterdam.

Ajax nam Schuurs vier jaar geleden voor 2 miljoen euro over van Fortuna Sittard. De verdediger speelde 95 officiële duels voor de regerend landskampioen, maar slaagde er nooit in voor lange tijd een basisplaats te bemachtigen. Hij werd driemaal kampioen met Ajax en won tweemaal de KNVB-beker.

Ajax is op zoek naar een opvolger voor Schuurs. De Turk Ahmetcan Kaplan is een belangrijke kandidaat. De 19-jarige verdediger staat nu nog onder contract bij Trabzonspor.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.