Terug

Volg Vandaag Inside

PSV rest van seizoen zonder Thomas

PSV rest van seizoen zonder Thomas

2 apr 2021, 11:23

PSV moet het de rest van het seizoen doen zonder Ryan Thomas. De Nieuw-Zeelandse middenvelder heeft tijdens een training een enkelblessure opgelopen en moet een operatie ondergaan. 'Deze operatie betekent het einde van het seizoen voor Thomas', aldus de nummer 2 van de Eredivisie.

De 26-jarige Nieuw-Zeelander speelde dit seizoen zestien wedstrijden in de competitie, waarvan elf als basisspeler. Thomas maakte één doelpunt en gaf twee assists. Hij kwam eind februari voor het laatst in actie, in de topper tegen Ajax (1-1). De ploeg van trainer Roger Schmidt hervat de competitie na de afgelopen interlandperiode zondag met een thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo.

PSV nam Thomas in 2018 over van PEC Zwolle. Hij liep al snel een zware knieblessure op en maakte pas in oktober 2019 zijn eerste speelminuten voor PSV in de Eredivisie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.