Terug

Volg Vandaag Inside

'PSV komt in zoektocht naar spits uit bij Groningen-flop'

'PSV komt in zoektocht naar spits uit bij Groningen-flop'

21 aug 2021, 15:45

PSV heeft zijn pijlen gericht op RB Leipzig-spits Alexander Sørloth, dat meldt Foot Mercato. De 25-jarige Noor werd afgelopen seizoen al verhuurd aan het Turkse Trabzonspor en mag Duitsland nu definitief verlaten.

In Eindhoven is trainer Roger Schmidt op zoek naar een stand-in voor Eran Zahavi. Als mogelijke kandidaat werd eerder de naam van Luuk de Jong genoemd. De Oranje-international speelde tussen 2014-2019 maar liefst 159 wedstrijden en scoorde daarin 94 keer.

Met Sørloth komt daar dus een nieuwe gegadigde bij. Voor de Noors-international zou de transfer naar PSV een weerzien betekenen met de Eredivisie. Hij speelde in het seizoen 2016-2017 namelijk 38 keer in actie voor FC Groningen en scoorde daarin slechts 5 keer. Na zijn tijd bij FC Groningen leefde hij op bij FC Midtjylland, waarna hij voor €10 miljoen werd verkocht aan Crystal Palace. Vervolgens maakte Sørloth nog transfers naar Gent, Trabzonspor en dus Leipzig.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.