Terug

Volg Vandaag Inside

'PSV gaat vol voor Thorgan Hazard van Borussia Dortmund'

'PSV gaat vol voor Thorgan Hazard van Borussia Dortmund'

29 jan 2023, 12:50

PSV heeft zijn zinnen gezet op de komst van Thorgan Hazard, zo melden het AD en Voetbal International. Daarmee willen de Eindhovenaren het vertrek van Cody Gakpo en Noni Madueke opvangen.

De Eindhovenaren zouden reeds in gesprek zijn met een delegatie van Hazard (29), het jongere broertje van de gepensioneerde Eden Hazard (32). De vleugelaanvaller kan dit seizoen op weinig speeltijd rekenen onder trainer Edin Terzić en wordt met name gebruikt als invaller. Hazard begon slechts tweemaal vanaf de eerste minuut.

Zaterdag werd bekend dat PSV ook in de markt is voor een andere Belg, namelijk: Adnan Januzaj (27). De aanvaller zou op huurbasis mogen vertrekken uit Sevilla en zou óók zijn voorkeur hebben uitgesproken voor een overstap naar Eindhoven.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.