Terug

Volg Vandaag Inside

'PSV in de race voor Adnan Januzaj; aanvaller heeft duidelijke voorkeur'

'PSV in de race voor Adnan Januzaj; aanvaller heeft duidelijke voorkeur'

28 jan 2023, 00:00

PSV is na het vertrek van Cody Gakpo en Noni Madueke nog altijd bezig met een aanvallende versterking. Volgens De Telegraaf zijn de Eindhovenaren 'volop in de race voor Adnan Januzaj.

Januzaj mag van zijn club Sevilla op huurbasis vertrekken. Van de beschikbare opties geniet PSV zijn voorkeur, zodat de 15-voudig Belgisch international dichter in de buurt is van zijn familie in Brussel. Januzaj heeft nog een contract tot medio 2026 bij Sevilla.

De Eindhovenaren strijden met Valencia en Olympique Lyon om de komst van Januzaj, die ook naar het Midden-Oosten en de Amerikaanse MLS kan, maar hij wil nu het liefst in Europa blijven.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.