Terug

Volg Vandaag Inside

'Premier League lonkt voor gewilde Sven Botman'

'Premier League lonkt voor gewilde Sven Botman'

27 mrt 2021, 23:35

Tottenham Hotspur heeft belangstelling voor verdediger Sven Botman. Trainer José Mourinho wil de Nederlander graag hebben. Dat meldt The Telegraph.

Botman ontwikkelt zich tot een ijzersterke centrale verdediger bij Lille OSC. Vorige zomer maakte hij de overstap van Ajax naar Lille voor ruim acht miljoen euro. Inmiddels wordt de waarde van Botman geschat rond de 25 miljoen euro.

Eerder werd Botman al in verband gebracht met Liverpool en AC Milan. Tottenham Hotspur moet momenteel eerst spelers verkopen om nieuwe versterkingen te kunnen binnenhalen. De kans is aanwezig dat Serge Aurier, Dele Alli en Harry Winks na dit seizoen vertrekken.

Johan teleurgesteld in Botman: 'Het was helemaal niks'

Johan teleurgesteld in Botman: 'Het was helemaal niks'
1:23
Johan teleurgesteld in Botman: 'Het was helemaal niks'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.