Terug

Volg Vandaag Inside

Portugese bondscoach Santos niet blij met ruziënde Ronaldo na wissel: 'Absoluut niet'

Portugese bondscoach Santos niet blij met ruziënde Ronaldo na wissel: 'Absoluut niet'

5 dec 2022, 16:00

De Portugese bondscoach Fernando Santos heeft zich geërgerd aan het gedrag dat zijn sterspeler Cristiano Ronaldo liet zien toen de aanvaller vrijdag in de gaten kreeg dat hij in het duel met Zuid-Korea zou worden gewisseld. Een zichtbaar geïrriteerde Ronaldo ruziede en discussieerde toen hij in de 65e minuut naar de kant moest.

Na afloop verklaarde zowel de speler als de coach dat zijn irritatie zich richtte op een Zuid-Koreaanse speler. Journalisten vroegen Santos maandag, een dag voor het duel in de achtste finales van het WK met Zwitserland, nogmaals naar het incident. "Of ik de beelden heb gezien? Ja. Of ik er blij mee was? Absoluut niet", vertelde de bondscoach. "Ik kon niet horen wat hij zei, het was te ver weg. Ik heb alleen gezien dat hij met een Zuid-Koreaan aan het discussiëren was. Maar het is uitgepraat en voor ons is het geen issue meer."

Santos wilde nog niet zeggen of Ronaldo dinsdag in de basis staat. "Alle spelers zijn er klaar voor, maar de opstelling geef ik pas als we in het stadion arriveren, zoals altijd."

In De Oranjewinter kraakte René van der Gijp de aanstaande transfer van Ronaldo naar het Saoedi-Arabische Al-Nassr af. Maandag is er volgens Marca een akkoord gesloten tussen beide partijen. Kijk het fragment hieronder.

René kraakt mogelijke Ronaldo-transfer af: ‘Kom op…’
2:05
René kraakt mogelijke Ronaldo-transfer af: ‘Kom op…’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.