Terug

Volg Vandaag Inside

Piqué deelt eerste foto met 12 jaar jongere vriendin na breuk met Shakira

Piqué deelt eerste foto met 12 jaar jongere vriendin na breuk met Shakira

26 jan 2023, 14:50

Na de vechtscheiding met zangeres Shakira lijkt oud-voetballer Gerard Piqué (35) weer gelukkig in de liefde. Piqué plaatste woensdagavond namelijk voor het eerst een foto met zijn nieuwe vriendin Clara Chia Marti (23).

Daarmee lijkt de geboren Catalaan het hoofdstuk 'Shakira' definitief te sluiten. Het verhaal is inmiddels bekend: de Colombiaanse muzikant verbrak de relatie met Piqué in de zomer van 2022 nadat laatstgenoemde vreemdgaan werd verweten. Naar verluidt speelde een potje aardbeienjam daarin de hoofdrol.

De twee lieten het er niet bij zitten, aangezien Shakira in haar nummer uithaalde naar haar ex-vriend en Piqué op zijn beurt weer ludiek reageerde. Het gekibbel via de media lijkt inmiddels verleden tijd. Althans, voor Piqué. Hij plaatste woensdagavond namelijk voor het eerst een foto met zijn twaalf jaar jongere minnares, die door Shakira werd omschreven als "Casio" en "Fiat".

Gezien de foto lijken de twee tortelduifjes het goed met elkaar te kunnen vinden. Piqué onthoudt zich overigens van enig commentaar bij de foto: wellicht om niet nóg meer olie op het Shakira-vuur te gooien. Oud-ploeggenoten reageren massaal met complimenten onder zijn bericht, terwijl ook humoristische reacties te lezen zijn, zoals "Twingo en Casio zijn samen!".

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.