Terug

Volg Vandaag Inside

Paragnost Liesbeth waagt zich aan voorspelling over toekomst Vandaag Inside

Paragnost Liesbeth waagt zich aan voorspelling over toekomst Vandaag Inside

21 dec 2022, 13:30

Niemand minder dan paragnost Liesbeth van Dijk heeft traditiegetrouw vooruitgeblikt op de gebeurtenissen in 2023. Oók heeft ze haar licht laten schijnen over de toekomst van Vandaag Inside.

Een jaar geleden voorspelde Liesbeth ook al de toekomst van Johan, Wilfred en René. "Zeker nog in 2022 blijven ze bij elkaar", voorzag zij. Ondanks een turbulent jaar is die voorspelling uitgekomen. Maar wat verwacht zij van Vandaag Inside in 2023? Daarover twijfelt ze hardop.

"Ik ehm... Kijk zij blijven natuurlijk een enorm succes", begint Liesbeth positief voor de camera van De Telegraaf. "Maar... Ik weet niet of ze een héél jaar lang doorgaan. Dat weet ik niet. Op een gegeven moment wordt iemand het zat." Stapt één van de drie mannen dan op? "Ja. Of die persoon kan het niet meer doen vanwege iets. René van der Gijp", aldus de helderziende.

Eén geruststelling voor de Vandaag Inside-fan: haar glazen bol wil haar nog weleens in de steek laten én rijkt niet verder dan de zomer. "Na de zomer zie ik het niet meer. Nog een half jaartje en dan is het klaar, naar mijn gevoel. En als het niet uitkomt, jammer..."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.