Terug

Volg Vandaag Inside

Paragnost Liesbeth waagt zich aan voorspelling over toekomst van VI-trio

Paragnost Liesbeth waagt zich aan voorspelling over toekomst van VI-trio

13 dec 2021, 20:03

Paragnost Liesbeth van Dijk heeft voor de camera van De Telegraaf vooruitgeblikt op het jaar 2022. Ze voorspelde of de mannen van Veronica Inside bij elkaar zullen blijven en keek daarnaast kort terug op de 'Pavarotti-uitspraken' die ze kort geleden deed bij Harry Mens.

In Business Class wisten Liesbeth en Harry elkaar namelijk onlangs totaal niet te vinden. De paragnost hoorde Pavarotti, maar Harry vertelde dat de zanger nooit bij hem in de uitzending langs was geweest. Na afloop van de uitzending kreeg Liesbeth veel kritiek: mensen dachten dat ze de naam van Pavarotti noemde doordat ze op de Wikipedia-pagina van Harry had gekeken, en erachter kwam dat Harry de zanger ooit naar Nederland heeft gehaald.

In gesprek met De Telegraaf vertelt Liesbeth daarover: 'Ik zat natuurlijk bij Harry in de uitzending en ik hoorde ineens de stem van Pavarotti. En iedereen dacht dat ik het had op Wikipedia had gevonden! Alsof ik niet wist dat hij twintig jaar geleden Pavarotti naar Nederland heeft gehaald. Dat weet toch iedereen! Harry heeft gisteren in de uitzending gezegd dat ik toch wel een klein beetje gelijk heb, maar ik weet niet waar dat over gaat, dus ik ben benieuwd.'

Vervolgens wordt Liesbeth gevraagd naar de mannen van VI, die in het nieuwe jaar met de dagelijkse show VI Vandaag komen. 'Wie stapt er eigenlijk als eerst op,' is de vraag van Jeroen Holtrop. De paragnost antwoordt: 'Ik zie ze nog niet opstappen, deze drie blijven bij elkaar. Zeker nog in 2022 blijven ze bij elkaar. Tenzij er iets met gezondheid gebeurt, maar nee, dit blijft bij elkaar.' Wat Liesbeth eigenlijk van Johan, Wilfred en René vindt? 'Ach ik vind niks. Ik haat ze! Ik vind het vreselijk,' lacht ze vervolgens, waarna ze verder gaat op een serieuzere toon: 'Ze doen altijd heel gemeen over mij.'

'Ik ben nooit dronken geweest bij ze,' reageert Liesbeth tenslotte op de woorden van de VI-mannen naar aanleiding van haar optreden bij De VI Meestervoorspellers, een eenmalig programma begin dit jaar waarin Johan, Wilfred en René voorspellingen deden over 2021. 'Ik ben natuurlijk een beetje druk en opvallend. Dus van die saaie mannen denken dan van: 'Dat mens is dronken.' Laat ze het lekker denken, kan mij het schelen.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.