Terug

Volg Vandaag Inside

Opgepakte Mathias Pogba over zijn broer: 'Bekenden zijn neergeschoten door Paul'

Opgepakte Mathias Pogba over zijn broer: 'Bekenden zijn neergeschoten door Paul'

23 sep 2022, 11:49

Mathias Pogba heeft vrijdag vanuit hechtenis van zich laten horen. De broer van Pogba werd onlangs samen met drie anderen opgepakt in een afpersingszaak rond zijn broer, nadat hij vorige maand al dreigde met "explosieve onthullingen" te komen.

Voor zijn arrestatie had Mathias al een serie tweets voorbereid, die vrijdagochtend automatisch zijn geplaatst. De 32-jarige Fransman beschuldigt de drie jaar jongere Juventus-middenvelder Pogba onder meer van hekserij en banden met het criminele circuit. "Als u dit bericht leest, heeft mijn bot de automatische plaatsing voltooid. Het betekent ook dat ik niet meer vrij ben, hetzij door de handlangers van mijn broer, hetzij door de politie", schrijft Mathias op Twitter.

"De laster om mij het zwijgen op te leggen heeft dus gewerkt", vervolgt Mathias. "Mijn broer is de afgelopen jaren zeer bekwaam geraakt in hekserij. Hij is een volgeling van de waarzegger Marabout Ibrahim, een goede bekende van oud-voetballer Alou Diarra, die hem via Serge Aurier kent. Mijn broer heeft uit jaloezie meermaals kwade spreuken uitgesproken over zijn ploeggenoten, onder wie Kylian Mbappé."

Mathias geeft verder aan dat zijn familie momenteel gevaar loopt vanwege Paul zijn banden met de georganiseerde misdaad. "Hij liet mijn moeder en mij over aan ons lot, waardoor zijn familie en geliefden een doelwit werden van deze bandieten. Enkele bekenden zijn al aangevallen en neergeschoten door hem. Dat wij niet naar de politie stapten, was uit angst voor vergelding. We hadden geen middelen om onszelf te verdedigen", aldus de broer van Pogba.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.