Terug

Volg Vandaag Inside

Oud-Spartaan Mathias Pogba opgepakt in afpersingszaak van zijn broer Paul Pogba

Oud-Spartaan Mathias Pogba opgepakt in afpersingszaak van zijn broer Paul Pogba

14 sep 2022, 20:27

De Franse politie heeft de oudere broer van Juventus-speler Paul Pogba, Mathias Pogba, en drie andere personen gearresteerd in een afpersingszaak. Persbureau AFP zegt dat oud-Spartaan Mathias Pogba zichzelf volgens bronnen dicht bij het onderzoek woensdagmiddag heeft gemeld bij de onderzoekers en in hechtenis is genomen.

Paul Pogba zegt dat hij voor miljoenen euro's is gechanteerd door criminelen. Zijn broer zou daarbij betrokken zijn. De advocaat van Mathias Pogba meldde dat zijn cliënt elke betrokkenheid in de afpersingszaak tegen de international ontkent.

De 29-jarige Juventus-speler revalideert momenteel van een knieoperatie. Volgens de chirurg die hem heeft geopereerd kan Pogba in november de training hervatten. Juventus-trainer Massimiliano Allegri zei dat hij verwachtte dat Pogba pas in januari terug zou zijn.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.