Terug

Volg Vandaag Inside

OFFICIEEL: FC Barcelona maakt komst Aubameyang wereldkundig

OFFICIEEL: FC Barcelona maakt komst Aubameyang wereldkundig

2 feb 2022, 11:59

FC Barcelona heeft met Pierre-Emerick Aubameyang een concurrent in huis gehaald voor Memphis Depay en Luuk de Jong. De Gabonees wordt in eerste instantie gehuurd van Arsenal en is de vierde versterking na Dani Alves, Ferran Torres en Adama Traoré. De aanvaller komt transfervrij over van Arsenal en krijgt een contract tot 2025. In de verbintenis is een optie opgenomen die het mogelijk maakt om in 2023 te vertrekken.

De 32-jarige Aubameyang stond nog tot 2023 bij Arsenal onder contract. De aanvaller raakte in december in conflict met trainer Mikel Arteta, die hem de aanvoerdersband ontnam nadat hij niet was komen opdagen op een training. Sindsdien kwam de spits niet meer in actie voor Arsenal. Afgelopen dinsdag werd zijn contract bij de club uit Londen ontbonden.

Arsenal nam Aubameyang in 2018 voor 60 miljoen euro over van Borussia Dortmund. Hij maakte 92 doelpunten in 162 wedstrijden voor 'The Gunners'.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.