Terug

Volg Vandaag Inside

Neres kandidaat voor speler van de week in Europa League

Neres kandidaat voor speler van de week in Europa League

19 mrt 2021, 11:02

De Braziliaanse aanvaller David Neres van Ajax maakt kans om te worden gekozen tot speler van de week in de Europa League. Neres behoort tot de vier kandidaten. Hij nam donderdag in de gewonnen return tegen Young Boys (0-2) de openingstreffer voor zijn rekening op aangeven van Dusan Tadic, die in de tweede helft een strafschop benutte.

De kans is niet zo groot dat Neres als winnaar uit de verkiezing komt. De 24-jarige Braziliaan heeft namelijk stevige concurrentie, vooral van Mislav Orsic. De Kroatische spits hielp Dinamo Zagreb met een hattrick aan een zege op Tottenham Hotspur (3-0). De beslissing viel in de verlenging. Het eerste duel in Londen was in 2-0 voor de Spurs geëindigd.

De andere kandidaten zijn de Spaanse aanvallers Gerard Moreno (Villarreal) en Borja Mayoral (AS Roma), die beiden donderdagavond twee keer scoorden. Zowel Villarreal als AS Roma plaatste zich voor de kwartfinales. Om 13.00 uur is de loting.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.