Terug

Volg Vandaag Inside

'Mo Ihattaren in vizier criminelen na ruzie met schoonfamilie'

'Mo Ihattaren in vizier criminelen na ruzie met schoonfamilie'

31 juli 2022, 23:15

Mohamed Ihattaren is momenteel afwezig bij Ajax vanwege "een ernstig veiligheidsrisico vanuit het criminele milieu". De aanvallende middenvelder is al weken uit beeld op advies van veiligheidsexperts.

Twee weken geleden kwam de krant al met het nieuws dat Ihattaren vanwege bedreigingen en intimidatie niet zou afreizen naar Oostenrijk voor een trainingskamp met Ajax. Zondagavond meldt De Telegraaf dat deze dreigingen zijn ontstaan vanuit een ruzie met zijn schoonfamilie.

"De dreiging zou zijn ontstaan nadat Ihattaren een relatie kreeg met een jonge vrouw uit de omgeving van zijn woonplaats. De verhouding lekte uit bij de familie van het meisje en stuitte op veel weerstand. Ihattaren werd vervolgens geconfronteerd met ernstige bedreigingen in de privésfeer. De dreiging kwam volgens de politie uit criminele hoek."

Dat schrijft de krant op basis van bronnen vanuit politiekringen, bronnen rond Ihattaren en de voetballerij. Het is niet duidelijk in hoeverre de problemen zijn opgelost, maar na gesprekken tussen veiligheidsexperts, Ajax en Mo Ihattaren is besloten de voetballer "niet op bekende plekken, zoals zijn woning of het trainingsveld te laten verschijnen".

Ook wordt gemeld dat de zorgen rondom Ihattaren werden vergroot doordat "criminele antecedenten" zijn gespot in de omgeving van de voetballer en zijn familie. "Ze zouden volgens de bronnen zelfs in de door Ajax beschikbaar gestelde auto van Ihattaren hebben gezeten."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.