Terug

Volg Vandaag Inside

Marten de Roon steekt de draak met Mourinho na zege op AS Roma

Marten de Roon steekt de draak met Mourinho na zege op AS Roma

24 apr 2023, 23:35

Marten de Roon heeft op social media de draak gestoken met José Mourinho na de 3-1 overwinning van Atalanta op AS Roma. Door de nederlaag zakt Roma naar de vijfde plaats in de Serie A, een plek die geen recht geeft op Champions League-voetbal.

De Roon plaatst op Twitter een gefotoshopte foto van zichzelf met een Europa League-sleutelhanger, en schrijft erbij: "Wanneer je roots in Rotterdam liggen en je verslaat AS Roma..."

De middenvelder van Atalanta verwijst met de foto naar de persconferentie na afloop van AS Roma-Feyenoord (4-1), toen Mourinho een Conference League-sleutelhanger aan NOS-verslaggever Joep Schreuder gaf.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.