Terug

Volg Vandaag Inside

Mario Been fileert Feyenoorder: ‘Bambi on ice!’

Mario Been fileert Feyenoorder: ‘Bambi on ice!’

11 jan 2022, 21:55

De afwezigheid van Gernot Trauner bij Feyenoord wordt duidelijk gemerkt bij de huidige koploper van de Eredivisie. Trauner's vervanger Jacob Rasmussen maakte afgelopen weekend namelijk allerminst indruk met zijn optreden tegen FC Utrecht (1-1).

Trauner raakte eerder deze maand geblesseerd op een training van de Rotterdammers. Naar verluidt lijkt het kwetsuur ernstiger dan verwacht en is zijn seizoen mogelijk al ten einde. Bij de herstart van de Eredivisie mocht Rasmussen zijn positie innemen. Dat werd allesbehalve een succes: Arne Slot haalde de Deen al in de 59ste minuut naar de kant voor Mats Wieffer.

Mario Been zag ook het gemis van Trauner in het elftal van de Rotterdammers. "Ik vind Rasmussen net 'bambi on ice' op die positie", zegt de analist in de Dick Voormekaar Podcast. "Dat glibbert en dat glijdt... En dat weet niet waar het heen moet... Hij speelt elke bal terug naar Hancko, want hij heeft de oplossing naar voren niet omdat hij op zijn verkeerde been wordt ingespeeld. Nee, ik geloof wel dat Arne nu heeft gezien dat Rasmussen hét niet is", besluit Mario.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.