Terug

Volg Vandaag Inside

'Blessure Trauner lijkt ernstiger dan verwacht: mogelijk einde seizoen voor Feyenoorder'

'Blessure Trauner lijkt ernstiger dan verwacht: mogelijk einde seizoen voor Feyenoorder'

6 jan 2023, 00:00

De blessure van Gernot Trauner lijkt ernstiger dan verwacht. Volgens journalist Dennis van Eersel kan het zomaar het einde van dit seizoen betekenen voor de verdediger.

"Er wordt nu op gehint dat hij de laatste wedstrijden van het seizoen beschikbaar is, als het meezit", vertelt Van Eersel in het programma FC Rijnmond. "Als het tegenzit dan kan het betekenen dat hij dit seizoen niet meer in actie komt. Hij is een van de belangrijkste Feyenoorders die we nu in het elftal hebben, dus laten we hopen dat het meezit." 

De 30-jarige Oostenrijker, die basisspeler was in alle twintig officiële wedstrijden van de Rotterdammers dit seizoen, moet worden geopereerd aan een knie. Trauner liep de blessure op de training op. Onderzoek heeft uitgewezen dat alleen een operatie de klachten kan verhelpen. 

Trauner is een belangrijke speler voor de koploper van de Eredivisie. Hij nam in oktober eenmalig de aanvoerdersband van Orkun Kökcü over toen de middenvelder de OneLove-band niet wilde dragen vanwege geloofsovertuigingen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.