Terug

Volg Vandaag Inside

Maarten van Rossem over Vandaag Inside: 'Achterlijke show, schaamt u zich als u kijkt!'

30 sep 2023, 16:46

Maarten van Rossem heeft tijdens de presentatie van zijn biografie opnieuw uitgehaald richting Vandaag Inside. De historicus had eerder al stevige kritiek geuit op het programma en lijkt zijn mening niet te hebben herzien.

Het jurylid van De Slimste Mens, geeft voor de camera van Shownieuws aan dat hij gelooft dat Johan Derksen meer te bieden heeft: 'Ik denk dat er meer in hem zit dan er in die show uitkomt'. René van der Gijp kan daarentegen op minder positieve feedback rekenen: "Bij Gijp heb ik niet dat gevoel", aldus van Rossem.

Al geruime tijd heeft van Rossem een gecompliceerde relatie met Wilfred, Johan en René. Hij liet weten dat het programma Vandaag Inside niet echt aan zijn smaak voldoet en voegde daaraan toe: "Het raakt me niet diep; veel mensen genieten ervan... Dat begrijp ik, zolang ik er maar niet naar hoef te kijken."

Tijdens de presentatie van de biografie van Van Rossem sprak hij ook nog de zaal toe over het programma: "Achterlijke Vandaag Inside show. Ik wil wedden dat hier ook mannen zitten die er elke avond naar kijken, schaamt u!"

Bekijk het volledige fragment van Maarten van Rossem met Shownieuws hierboven terug.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.