Terug

Volg Vandaag Inside

'Lewandowski hoopt duel met PSG te halen'

'Lewandowski hoopt duel met PSG te halen'

1 apr 2021, 15:49

Robert Lewandowski hoopt sneller dan verwacht terug te keren van zijn blessure. Kicker berichtte donderdag dat de FIFA-voetballer van het jaar in een snellere comeback gelooft en op een terugkeer over twee weken mikt. Dat zou betekenen dat hij alsnog speelklaar kan zijn voor de terugwedstrijd in de kwartfinale van de Champions League tegen Paris Saint-Germain op 13 april.

Trainer Hansi Flick wilde echter niet op de zaken vooruitlopen. 'We nemen geen enkel risico met hem', sprak Flick. Lewandowski heeft een blessure aan zijn rechterknie en Bayern schatte zijn afwezigheid op zo'n vier weken.

In het Bundesliga-duel van zaterdag met RB Leipzig zal Lewandowski sowieso ontbreken. 'We zullen ons spel logischerwijs moeten aanpassen', aldus Flick. 'Robert kan niet helemaal vervangen worden. Hij maakt doelpunten uit het niets.' Dit seizoen staat de teller reeds op 35 in 26 competitiewedstrijden.

Vorig jaar miste Lewandowski in februari en maart in totaal drie duels, zijn langste afwezigheid tot nog toe in zeven seizoenen bij de Beierse recordkampioen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.