Terug

Volg Vandaag Inside

Kudus waarschuwt tegenstanders: 'Dan ben ik echt een beest'

Kudus waarschuwt tegenstanders: 'Dan ben ik echt een beest'

11 mrt 2021, 13:57

Mohammed Kudus vertelt in Ajax TV openhartig over de periode van zijn blessure. De middenvelder liep deze op in het duel met Liverpool. Kudus is inmiddels weer terug in de wedstrijdselectie.

De Ghanees liep de blessure op in duel met Fabinho in de Champions League. 'Die competitie is één van de grootste podia ter wereld en daar had ik twintig jaar naartoe gewerkt. Dan sta je er eindelijk en krijg je zo'n klap. Maar het heeft me sterker gemaakt, dat weet ik nu.'

'Normaal train je elke dag en ben je niet met andere dingen bezig. Nu kon ik mijn energie richten op andere aspecten in mijn leven en ik denk dat dat heel belangrijk voor mijn ontwikkeling is geweest. Het heeft zo moeten zijn en ik dank God dat het zo is gelopen.'

'Dit was mijn eerste serieuze blessure, maar daardoor heb ik veel over mezelf ontdekt. Het hoort bij mijn droom. Het belangrijkste is nu dat mijn knie me niet meer zo beperkt in hoe ik wil spelen. Ik kan niet wachten tot alles weer normaal is: dan ben ik echt een beest', aldus Kudus.

Ajax neemt het vanavond in de Europa League op tegen Young Boys.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.