Terug

Volg Vandaag Inside

Koning Willem-Alexander tweede paasdag te gast bij Vandaag Inside

Vandaag Inside nieuws

1 apr 2024, 08:00

Maandagavond geen uitgebreid Paasdiner op Paleis Huis ten Bosch voor Koning Willem-Alexander en zijn gezin. De koning is namelijk ingegaan op de uitnodiging van Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp om aan te schuiven bij Vandaag Inside.

“De koning moet gewoon eens langskomen”, zei Johan een tijdje terug aan de talkshowtafel van Vandaag Inside. “Mark Rutte heeft het goede voorbeeld gegeven, Willem kan zo langskomen, zetten we een potje bier voor hem neer. Geen enkel probleem!”

Koning Willem-Alexander heeft tussen het lintjes doorknippen en WC-pot gooien door tijd weten vrij te maken, en laat de redactie van Vandaag Inside weten graag in te gaan op de uitnodiging van Johan.

Volgens royaltydeskundige Rick Evers is Wim-Lex een fervent Vandaag Inside-kijker is. “Je ziet toch zelf ook wel dat hij het type is dat hier eigenlijk in het publiek zou willen zitten?”, zo vroeg hij onlangs In de Wandelgangen aan Wilfred.

Vandaag Inside met Koning Willem-Alexander is maandagavond vanaf 21:35 uur te zien bij SBS6. Of koningin Máxima plaatsneemt aan de bar is bij ons niet bekend.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.