Terug

Volg Vandaag Inside

Juventus verliest ook punten tegen Torino

Juventus verliest ook punten tegen Torino

3 apr 2021, 22:09

Juventus is het spoor bijster in de Serie A. De kampioen van de laatste negen seizoenen in Italië verloor ook punten in de uitwedstrijd tegen het laaggeklasseerde Torino (2-2). Antonio Sanabria was de grote kwelgeest voor Matthijs de Ligt en zijn ploeggenoten. Hij scoorde tweemaal in de stadsderby. Federico Chiesa hielp Juventus aan de openingstreffer. Cristiano Ronaldo voorkwam in de slotfase een nederlaag.

Internazionale kan zaterdagavond de voorsprong op Juventus tot maar liefst 12 punten vergroten. De koploper staat voor een uitwedstrijd tegen Bologna. Juventus staat vierde in de Serie A, op basis van een beter doelsaldo dan Napoli. De beste vier ploegen van de eindklassering mogen volgend seizoen aan de Champions League deelnemen.

Juventus is bezig aan een teleurstellende seizoen. De club werd al door FC Porto uitgeschakeld in de Champions League. Juventus heeft zich wel geplaatst voor de bekerfinale, waarin Atalanta de tegenstander is.

De Ligt speelde de hele wedstrijd voor Juventus. Torino is de nummer 17 van de Serie A en nam met het gelijkspel een beetje afstand van de onderste drie plaatsen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.