Terug

Volg Vandaag Inside

'Juventus, FC Barcelona en Real Madrid zetten plannen voor Super League door'

'Juventus, FC Barcelona en Real Madrid zetten plannen voor Super League door'

2 sep 2021, 10:57

De Super League is geen verleden tijd. Juventus, FC Barcelona en Real Madrid zijn vastbesloten om de competitie werkelijkheid te laten worden. Een groot PR-bedrijf moet de topclubs daarbij gaan helpen, aldus RMC Sport.

Eind April kwamen meerdere grootmachten uit Engeland, Spanje en Italië tegelijk met een statement voor de oprichting van een nieuwe Super League. Dit zorgde voor een ware stortvloed aan kritiek van supporters aan het adres van betrokken clubs, directeuren en zelfs spelers. Na een kleine 48 uur werd het plan onmogelijk gemaakt door het terugtrekken van alle clubs uit de Premier League. Juventus, Barcelona en Real Madrid bleven over en leken kansloos tegenover de UEFA. De clubs geloven echter nog steeds in de Super League en zetten deze gedachte nu ook door.

De overgebleven clubs hebben een eerste stap gezet in de wederopbouw van het project. Hiervoor hebben zij onder andere een groot PR-bedrijf in de arm genomen die de competitie voor grootmachten gaat begeleiden. Zo is de firma bezig met een 'foolproof' campagne die alle tegenargumenten van de UEFA zou blokkeren en een team van advocaten wordt inmiddels samengesteld.

In de uitzending van Veronica inside reageerde René op het eerder mislukte project van de Super League. Bekijk het fragment hieronder terug!

René over Super League: 'Daar zit toch geen hond op te wachte...
4:58
René over Super League: 'Daar zit toch geen hond op te wachte...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.