Terug

Volg Vandaag Inside

Johan lovend over ESPN-analist: 'Fantastisch, écht top'

Johan lovend over ESPN-analist: 'Fantastisch, écht top'

30 mrt 2021, 20:44

Johan heeft zich maandagavond in Veronica Inside lovend uitgelaten over ESPN-analist Marciano Vink, die zondagmorgen te zien was in Goedemorgen Eredivisie. Dat optreden kon Johan wel bekoren.

'Ik zit gisteren naar Hans z'n programma te kijken (Goedemorgen Eredivisie, red.), je weet: ik ben een fan, en ik zie daar Marciano Vink,' begint Johan zijn lofzang. 'Fantastisch, hele duidelijke analyses en heel welbespraakt.'

'Na Perez is hij de tweede die echt iets te melden heeft bij jullie showtje. Ik vond hem écht top. Hij zei alleen maar verstandige dingen, echt goed,' besluit Johan. Hans is het met hem eens: 'Marciano is ook goed. Echt goed, daar zijn we blij mee.'

René genoot dit weekend wat minder van Studio Voetbal-analist Pierre van Hooijdonk. Bekijk het in de video hieronder!

René zag Van Hooijdonk uit z'n nek lullen bij Studio Voetbal
4:04
René zag Van Hooijdonk uit z'n nek lullen bij Studio Voetbal

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.