Terug

Volg Vandaag Inside

Is John de Bever verliefd op Johan Derksen?

Is John de Bever verliefd op Johan Derksen?

14 feb 2023, 15:10

John de Bever en Johan Derksen zijn al jarenlang grote vrienden, maar zit er wat John betreft niet méér in dan een vriendschap? Dat werd hem dinsdag op Valentijnsdag voorgeschoteld - door zijn eigen man Kees welteverstaan.

De kameraadschap tussen John en Johan gaat al heel lang terug, vanuit het voetbal. "We zien elkaar soms wel vier keer in de maand", vertelde de volkszanger in een eerder interview. "Meestal op de zaterdag of zondag. Ik mag hem gewoon heel graag, anders ga ik niet vier uur in de auto zitten om hem een bezoek te brengen." Tegenover de camera's van Vandaag Inside noemde hij Johan zelfs "een soort tweede vader".

Ook Johan is blij met John als hartsvriend: "Hij is mij heel dierbaar. Je mag best weten dat ik heel veel vrienden ben kwijtgeraakt door het kaarsincident. Mensen waarvan ik dacht dat we een heel bijzondere band hadden, maar die gewoon niets meer van zich lieten horen. Daar was ik vreselijk teleurgesteld over. John stond vanaf de eerste minuut achter mij".

Verliefd?

Vanwege de hechte band tussen Johan en John opperde John's partner - Kees - dat er wellicht verliefdheid in het spel is. "Ik denk dat het niet de liefde is als in een relatie tussen man en vrouw óf man en man, maar meer liefde uit bewondering", antwoordde Kees in het 'valentijnsspel' van RTL op de vraag wie John's geheime liefde zou zijn. "Daarom heb ik opgeschreven: Johan Derksen. Maar dat is niét verliefd-verliefd, maar méér gewoon de waardering voor hem." John draait vervolgens zijn eigen bordje om.

De tekst gaat verder onder de foto.

Daarop staat de droge tekst: 'Niemand'. "Ja, ik ben op niemand verliefd buiten Kees...", aldus de toelichting van de 57-jarige zanger. Kees vindt dat een stom antwoord en zag het van mijlenver aankomen: "Daarom dacht ik ook niemand. Maar dan ben je misschien niet verliefd op iemand, maar meer een vriendschap-verliefdheid".

Daar kan de boezemvriend van Johan zich wel in vinden: "Ja, dat wel!"

Bekijk het hele item van het 'valentijnsspel' met John en Kees hier.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.