Terug

Volg Vandaag Inside

Johan: 'Ik ben veel vrienden kwijtgeraakt, maar hij stond vanaf de eerste minuut achter mij'

Johan: 'Ik ben veel vrienden kwijtgeraakt, maar hij stond vanaf de eerste minuut achter mij'

2 jan 2023, 15:03

Johan Derksen en John de Bever hebben in een groot dubbelinterview in de Privé verteld over hun bijzondere band. Johan vertelt dat hij na de veelbesproken kaarsrel veel vrienden is kwijtgeraakt, maar dat John de Bever vanaf moment één achter hem stond.

"Het is een vriendschap die al heel lang teruggaat," vertelt Johan over zijn band met John de Bever. "Ik kende John als voetballer, een beetje gekke jongen. Het was voor hem altijd alles of niets. Hij speelde de sterren van de hemel of hij raakte geen bal. Dan kom je elkaar later in de Hilversumse televisiestudio weer tegen en blijkt die klik er nog steeds te zijn. Ondanks zijn succes is John altijd John gebleven. Dat vind ik prettig. Veel collega’s gaan na een grote hit naast hun schoenen lopen. Je hebt veel van die Nederlandstalige flapdrollen."

John reageert: "Zo kun je het ook bekijken. Maar weet je wat het is – en het klinkt misschien raar om het over jezelf te zeggen – het is wel waar wat Johan zegt. Waarom zou ik veranderen? Ik ben wie ik ben, ook met een hit. Het is zo erg wanneer mensen daardoor veranderen. Wat betreft onze vriendschap ben ik het voor negentig procent met Johan eens.

John zoekt Johan bijna wekelijks op in Grolloo: "Johan is eigenlijk altijd zichzelf. Het is bekend dat hij een grote mond heeft, maar ik kan je vertellen dat hij een heel klein hartje heeft. Jammer dat hij dat eigenlijk nooit laat zien. We zien elkaar soms wel vier keer in de maand. Meestal op de zaterdag of zondag. Ik mag hem gewoon heel graag, anders ga ik niet vier uur in de auto zitten om hem een bezoek te brengen."

De twee vrienden delen veel met elkaar: "Alles is bespreekbaar," aldus John. "En ja, ook dingen waar mijn man Kees niets van afweet. Maar geen gekke dingen, hoor. Kees, mijn vader en Johan zijn mijn beste vrienden. Dat meen ik oprecht."

Johan reageert: "Ik ben wel blij dat ik niet bij hem hoef te slapen, hoor. Maar John is mij heel dierbaar. Je mag best weten dat ik heel veel vrienden ben kwijtgeraakt door het kaarsincident. Mensen waarvan ik dacht dat we een heel bijzondere band hadden, maar die gewoon niets meer van zich lieten horen. Daar was ik vreselijk teleurgesteld over. John stond vanaf de eerste minuut achter mij."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.