Terug

Volg Vandaag Inside

'Ik geniet van Luuk de Jong: hij is blijven knokken en nuttig voor de ploeg geworden'

'Ik geniet van Luuk de Jong: hij is blijven knokken en nuttig voor de ploeg geworden'

23 feb 2022, 18:01

Jan Boskamp heeft in gesprek met Het Belang van Limburg kort teruggeblikt op de herstart van het Europese voetbal. Vorige week stonden er eindelijk weer duels in de Champions League, de Europa League en de Conference League op het programma.

'Barça tegen Napoli was niet per se heel erg goed, wel heel erg leuk,' begint Jan over het Europa League-duel, dat eindigde in een 1-1 gelijkspel. 'Spelers als Traoré en Aubameyang zijn spectaculair maar het rendement ontbreekt wel. Hetzelfde gold donderdag voor Ferran Torres.'

'Verder vond ik Dembele nog eens goed spelen en geniet ik van Pedri en Luuk de Jong, die ondanks de kritiek is blijven knokken en op zijn manier nuttig voor de ploeg is geworden,' vertelt Jan over de Nederlandse spits, die tegen Napoli met een omhaal dichtbij het winnende doelpunt was.

Tekst gaat verder onder de video.

KANS: Luuk de Jong met omhaal dichtbij winnende goal Barcelona
0:21
KANS: Luuk de Jong met omhaal dichtbij winnende goal Barcelona

'De Champions League tikte nog niet het hoogste niveau aan,' gaat Boskamp verder over het miljoenenbal. 'Bayern stuitte op dat stugge Red Bull en buiten een weergaloze Courtois en een heel goede Mbappé viel PSG-Real mij wat tegen. In de terugwedstrijd mag het iets meer zijn.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.