Terug

Volg Vandaag Inside

Ihattaren lijkt in te gaan op verzoek Sneijder: samen gespot op tribune

Ihattaren lijkt in te gaan op verzoek Sneijder: samen gespot op tribune

5 nov 2022, 15:00

Verschillende oud-voetballers boden zichzelf afgelopen tijd aan om Mohamed Ihattaren op weg te helpen met zijn - opnieuw vastgelopen - carrière. Waar hij bijvoorbeeld Rafael van der Vaart antwoordde met een emoji, lijkt hij in te gaan op de woorden van Wesley Sneijder.

Sneijder vertelde in Veronica Offside dat hij meermaals een handreiking heeft gedaan naar Ihattaren: "Ik hoop dat die jongen nu zélf wakker gaat worden. Dat hij beseft dat het twee voor twaalf is. En dat als hij zo doorgaat, dan kan hij aanschuiven bij ons, bij DHSC. Dat wil ik helemaal niet. Hij heeft zoveel talent".

Hij vervolgt even later: "Ihattaren moet beseffen dat het nú moet en anders te laat is". "Voel je nooit eens de behoefte om hem te bellen?", vraagt Wilfred Genee vervolgens. "Ja, ik heb al een paar keer aangeboden om met die jongen te praten. Maar... Dat blijf ik niet roepen", besloot Sneijder.

Uit een foto op Twitter van de Utrechtse journalist René van den Berg, lijkt dat Ihattaren inmiddels op het verzoek is ingegaan. Op de foto zijn Ihattaren en Sneijder te zien op de tribune, naar verluidt die van AZSV uit Aalten. "Utrechters hebben elkaar gevonden", schrijft Van den Berg daarbij.

Tekst gaat verder onder de tweet.

Oud-internationals

Naast Sneijder deden afgelopen tijd meerdere oud-voetballers een handreiking naar de 20-jarige spelmaker. "Nou, ik heb hem ook een paar appjes gestuurd. Dan stuurde hij me een duimpje terug", vertelde Van der Vaart. Ook Willem van Hanegem wilde hem steunen. "Maar binnen een week hoorde ik niets. Toen heb ik gezegd: Opschieten dan! Het is wel of nietDaaag!"

In Veronica Offside vertelden Dick Advocaat en Andy van der Meijde dat zij Ihattaren ook maar al te graag helpen met zijn problemen. Kijk het fragment hieronder terug.

Ook Andy en Advocaat willen Ihattaren helpen: 'Een hele lieve jongen'
3:15
Ook Andy en Advocaat willen Ihattaren helpen: 'Een hele lieve jongen'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.