Terug

Volg Vandaag Inside

Ihattaren vroeg Van Hanegem om hulp: 'Maar hoorde niets meer, daaag!'

Ihattaren vroeg Van Hanegem om hulp: 'Maar hoorde niets meer, daaag!'

4 nov 2022, 16:10

Mohamed Ihattaren krijgt verschillende handreikingen van oud-internationals, zoals Wesley Sneijder en Rafael van der Vaart. Daar ging de Ihattaren naar verluidt niet op in, maar heeft onlangs wél de hulp ingeroepen van Willem van Hanegem.

Dat onthult Van Hanegem in de AD Willem & Wessel-podcast. "Er werd gevraagd of ik een bakkie thee met hem wilde drinken. Ik heb gezegd: Goed, maar dan wel binnen een week, want ik heb nog meer te doen. Maar binnen een week hoorde ik niets. Toen heb ik gezegd: Opschieten dan! Het is wel of niet. Daaag!"

Tóch denkt 'De Kromme' dat de inmiddels 20-jarige aanvallende middenvelder nog altijd zijn belofte kan waarmaken. "Mensen die zeggen dat het nooit meer wat met hem wordt, omdat hij al een halfjaar niet heeft gespeeld zijn niet goed bij hun hoofd. Er moeten toch mensen zijn, die hem aan het voetballen kunnen krijgen. En als hij zelf slim genoeg is - en dat is hij als je ziet hoe intelligent hij kan voetballen - dan wil hij zichzelf alsnog een keer in zijn leven eens bewijzen ten opzichte van alle mensen die hem al hebben afgeschreven"

Johan Derksen vertelde eerder in Vandaag Inside dat Ihattaren - volgens hem - nog een kans verdient in de voetballerij. Kijk het fragment hieronder terug.

Johan over Ihattaren: 'Hij verdient nog een laatste kans'
3:24
Johan over Ihattaren: 'Hij verdient nog een laatste kans'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.